RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği
Bosna Hersek Büyükelçisi Adis Alagiç, RUMELİSİAD’ı ziyaret etti  •	Rumeli kökenli girişimcilerin Türkiye’deki ve Balkanlardaki sesi olmak ve dünyaya tanıtmak vizyonu ile çalışmalarını sürdüren RUMELİSİA

Bosna Hersek Büyükelçisi Adis Alagiç, RUMELİSİAD’ı ziyaret etti

 

  • Rumeli kökenli girişimcilerin Türkiye’deki ve Balkanlardaki sesi olmak ve dünyaya tanıtmak vizyonu ile çalışmalarını sürdüren RUMELİSİAD üyeleri, Bosna Hersek Büyükelçisi Adis Alagiç ile bir araya geldi.

  • AK Parti Bursa Milletvekili ve Bosna Hersek Dostluk Grubu Başkanı Refik Özen’in de katıldığı görüşmede, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Bursa, 23.06.201 - Rumeli kökenli girişimcilerin Türkiye’deki ve Balkanlardaki sesi olmak ve dünyaya tanıtmak vizyonu ile çalışmalarını sürdüren RUMELİSİAD, Bosna Hersek Büyükelçisi Adis Alagiç’i ağırladı. Ziyarette, Bosna Hersek’in yeni yatırım imkanları ve sanayideki gelişmeler konuşulurken, sanayiciler adına hayata geçirilebilecek iş fırsatları değerlendirildi.

 

AK Parti Bursa Milletvekili ve Bosna Hersek Dostluk Grubu Başkanı Refik Özen’in de katıldığı ziyarette konuşan RUMELİSİAD Başkanı Zarif Alp, Bosna Hersek Büyükelçisi Adis Alagiç ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bugüne kadar en fazla ziyareti Bosna Hersek’e gerçekleştirdiklerini ifade eden Alp, “Dernek olarak, Balkanlar’daki yatırımlarımızı geliştirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bosna Hersek ile oldukça iyi ilişkiler içerisindeyiz. Ancak bunun daha da artması gerekiyor. Birlikte çok güzel projeleri hayata geçirebiliriz. Gelecek günlerde çok daha iyi iş birliklerine imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

 

Her zaman ortak aklın gücüne inandıklarını ifade eden Alp, ülkeler arası ekonomik ve kültürel gelişime katkı sağlama, katma değer üretme ve sonuç odaklı projeleri hayata geçirme amacıyla çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

 

Daha etkin ve verimli iş birliklerine imza atabiliriz

 

RUMELİSİAD’ın yeni yönetimine ’hayırlı olsun’ dileklerini ileten Bosna Hersek Büyükelçisi Adis Alagiç de üyelere çalışmalarında başarılar diledi. İki ülke arasındaki ilişkilerin oldukça iyi seviyede olduğunu dile getiren Alagiç, “Bosna Hersek’te güzel gelişmeler yaşanıyor. Ülke her yönden gelişiyor. Eskisine göre çok daha güçlüyüz. Türkiye ve Bosna Hersek arasında, ekonomik ve sosyal yönden yapılacak daha birçok şey var. Daha etkin ve verimli iş birliklerine imza atabiliriz” diye konuştu.

 

İş birlikleri için her zaman ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarının altını çizen Alagiç, her türlü desteği verebileceklerini söyledi.

 

Görüşmenin ardından, AK Parti Bursa Milletvekili ve Bosna Hersek Dostluk Grubu Başkanı Refik Özen, Bosna Hersek Büyükelçisi Adis Alagiç ve dernek üyeleri, RUMELİSİAD park alanı içerisinde yer alan Bursa’nın ilk Minia Rumeli Parkı’nı gezdi.


  • Haberi Paylaş